Diskreditacije novinarjev

Ubogi Zgaga zaradi groženj štirinajst dni ni upal iz stanovanja | Nova24TV

“V kritičnih prvih štirinajstih dnevih sem se res skrival. Niti za eno sámo minuto nisem stopil iz stanovanja, niti da bi napolnil svojo zalogo. Prvič sem šel ven ponoči,” je le ena od cvetk iz ust novinarskega provokatorja Blaža Zgage v intervjuju za Deutche Welle.

“Strah me je. Nočem, da se mi kaj zgodi. A novinarka ne bom nehala biti.” | MLADINA.si

“Včeraj sem napisala tvit. Da sem brezčutna do žrtev potresa, ste rekli. Trenutek objave je bil glede na grozljive okoliščine neprimeren. Zelo. Vsem prizadetim kličem – oprostite. A po objavi ste me razkosali. Kot novinarko, žensko, kot človeka. Počutim se kot predmet brez vrednosti. Zaradi štirih šaljivih besed, uperjenih proti predsedniku vlade.

Poslanec Mahnič novinarju Potiču: “Pisun, ki dela za tajkunski Dnevnik, ki je na ravni opravljanja branjevk …” – Nato se je vpletel še Möderndorfer! | Nova24TV

“Pisun, ki dela za tajkunski Dnevnik, ki je na ravni opravljanja branjevk, bo že vedel …” je poslanec SDS Žan Mahnič na Twitterju odgovoril Dnevnikovemu novinarju, sicer pa sinu jugo-oficirja Zoranu Potiču, ki ni bil navdušen nad današnjo ustavno obtožbo SDS in SNS proti predsedniku vlade Marjanu Šarcu: “Institut ustavne obtožbe so zreducirali na raven opravljanja branjevk.

Nizkotna stališča do ponosnih Slovencev: Novinarsko politični aktivist nacionalne MMC RTV Vasev, ki hvali teroristični Hamas, pljuva po zavednih državljanih | Nova24TV

Novinar, ali bolje rečeno politični aktivist nacionalnega MMC RTV Slovenija, Boris Vasev, ki ga plačujemo vsi davkoplačevalci, je v včerajšnjih tvitih napisal, da so besede “biti ponosen, da si Slovenec” zanj “sovražni diskurz in primitivni nacionalizem”. Na njegov tvit so se odzvali tudi drugi uporabniki Twitterja in ga ustrezno demantirali.

Razkrinkavanje: Zaenkrat vemo, da je Zgaga čuden, zamerljiv, nedosleden in da novinarka Večera Kristina Božič ponareja!

Bojan je doma. #ostaniDoma DNEVNIŠKI ZAPISIPraktično ne mine dan, da avtor teh vrstic po elektronski pošti ne bi dobil …

Smrdeča greznica režimskih novinarjev | Nova24TV

Pred nekaj dnevi sem na svoji spletni strani opozoril na primer pristranskega poročanja v oddaji “V Fokusu” na POP TV. Prikazali so namreč primer štirih prosilcev za mednarodno zaščito, ki v Sloveniji delajo, torej tudi plačujejo davke, delodajalci pa jih hvalijo, da so pridni.

No Title

Na neki FB strani javne hiše ponujajo poceni usluge odsluženih prostitutk Evgenije C im Mojce PŠ. Eno za 30€, drugo za 35€. #ZvodnikMilan.

Sta novinarki, ki sta zaslužni za napade na aktualno vlado, dobivali dodatke k plači – in to kljub milijonski izgubi RTV? | Nova24TV

Zanimiva informacija za davkoplačevalce, ki vsako leto več kot 150 evrov prisilno plačajo za RTV prispevek. Kako je dajatev porabljena? Generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc očitno ne čuti kakšne posebne potrebe, da bi to pojasnil.

[Video] Razkrivamo pokvarjene manipulacije paradne novinarke Tarče Nataše Markovič | Nova24TV

Oddaja Tarča je zatresla politično prizorišče v Sloveniji. Nepozoren gledalec je hitro dobil občutek, da gre za najbolj umazano in koruptivno oblast v Sloveniji. Opozicijska Marjan Šarec in Dejan Židan pa sanjata že predčasne volitve. Vendar se je izkazala oddaja Tarča za prvovrstni manipulativni izdelek, v katerem je blestela paradna raziskovalna novinarka oddaje Nataša Markovič.