Diskreditacije posameznikov

No Title

Magnifico je v svoji zvrsti dober glasbenik. A to mu še ne daje pravice, da zaničuje tradicijo in kulturo slovenskega naroda. Še posebej, če ima rad naš denar. https://t.co/6xU8TxIUBv

Vodja vladne svetovalne skupine Lahovnik odgovarja svetovno znani kuharski mojstrici | Nova24TV

Kot kaže, so uspešni ukrepi vlade ujezili in v slabo voljo spravili najbolj priznano slovensko kuharsko mojstrico Ano Roš iz restavracije Hiša Franko. Svoje nestrinjanje je na Facebooku izrazila kar z besednjakom italijanskih komunistov “Avanti popolo, Bandiera rossa”, vladi pa sporoča, da že prepeva pesem “Bella Ciao” za svoje pravice ter pravice svojega posla.

[Ekskluzivno] To je Antifa zamejec, ki obtožuje vojaka, da ga je zamenjal za migranta! | Nova24TV

Daniel Bokja Malalan je po naših informacijah zamejec, ki je obtožil enega izmed dveh vojakov, da je vanj uperil avtomatsko puško, ker naj bi ga zamenjala za ilegalnega migranta. Njegov Facebook profil razkriva, da gre za radikalnega titoista in zagovornika Antifa, zaradi česar ne gre izključiti možnosti o načrtni provokaciji Slovenske vojske in s tem tudi vlade z namenom insceniranja incidenta.

Kakšno razkritje: “Neodvisni strokovnjak” Rihard Knafelj navijal za dobavo smrtno nevarnih ventilatorjev | Nova24TV

Potem, ko so snovalci oddaje Tarča na RTV Slovenija zdravnika Riharda Knaflja predstavili kot neodvisnega strokovnjaka, ki je ocenjeval ponudbe za zaščitno opremo in je označil naročene ventilatorje pri podjetju Geneplanet kot neustrezne, se je že izkazalo že marsikaj. Med drugim, da niti slučajno ni neodvisen, saj je bil prvi svetovalec Marjana Šarca za zdravstvo.

svetlana makarovič | Nova24TV

Spletna stran Nova24TV.si uporabljaja piškotke, z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabnikov, oglasnih sistemov in ostalih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljno uporabo spletne strani soglašate z namestitvijo vseh piškotkov. Sprejmi Več o piškotkih

Je sporni policist znani levičar, vse skupaj pa je bila dobro premišljena akcija krogov LMŠ? | Nova24TV

Je sporni policist znani levičar Sandi Seikha, vse skupaj pa je bila dobro premišljena akcija krogov LMŠ? Vse sledi kažejo, da naj bi bilo tako, ko sestavimo vse fakte.

Spoznajte enega od organizatorjev protivladnih protestov! Želi biti novi Lenin, javnosti kaže zadnjico, nasprotnike označuje za katolibane! To je učitelj vaših otrok, Gregor Markič! | Nova24TV

Ob dnevu državnosti smo bili priča antiproslavi, ki je bila polna vulgarizma, tujih pesmi in totalitarnih simbolov. Ker dogodek na Prešernovem trgu ni bil prijavljen, organizatorji proslave uradno niso znani. Enako velja za vsakotedenske proteste proti vladi, ki iz tedna v teden postajajo vedno bolj nasilni.

Levičarska aktivistka, ki se na vse pretege bori za pravice fizičnih delavcev, ni še nikoli trdo garala! Rada se pač vozi z jadrnicami! | Nova24TV

22-letna levičarska aktivistka Nika Huliganjetta se v zadnjem času zavzeto zavzema za fizične delavce in delavke in poudarja, da je največji zločin zanjo, da se te požrtvovalnosti ne ceni ne finančno, ne kako drugače. “Požrtvovalno delajo in skrbijo za, bodimo iskreni, naše preživetje in to ne le danes, temveč vedno!”

Razkrivamo sumljive poslovne prakse sodelavca RTV Slovenija: Ali kako bi pobral 5.980 evrov in izginil | Nova24TV

Razkrivamo umazano igro Filipa Mukija Dobranića, sicer sodelavca oddaje Studio City na RTV Slovenija, ki se na krilih protestniškega zaleta pri svoji poslovni žilici za črpanje proračunskega denarja po besedah naših virov zateka v poslovne prakse, ki so z vidika spoštovanja pravil in poštenih poslovnih praks vprašljive.

Vse za denar: Preberite, kako se je zagovornik cenzure Domen Savič, ki katolike žali s “klerofašisti”, prodal ekstremni levici! | Nova24TV

Presenečenju nad kandidati, ki se potegujejo za vstop v Evropski parlament, ni videti konca. Potem ko je pred dnevi odjeknila novica, da bi evropski poslanec rad postal borec za južno mejo Joško Joras, je sedaj postalo znano, da se plače evropskega poslanca ne bi branil niti zagovornik skrajno levičarskih idej Domen Savič, ki mu Nova24TV predstavlja pravi trn v peti.

Kri ni voda: Hčerka propadlega politika Thalerja gre po ekosocialistični poti | Nova24TV

Te dni tudi po petkovem protestu ostaja še vedno aktualna tema “podnebni štrajk”, ki so ga pripravili v iniciativi Mladi za podnebno pravičnost. Na to temo sta v oddaji Studio City na RTV Slovenija spregovorili tudi mladi aktivistki Žana Radivo in hčerka obsojenega evroposlanca iz vrst SD Iza Thaler.